ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΣΚΗΣΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2021"


Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, έχοντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης για την προστασία της υγείας των συνανθρώπων μας λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί υπό την απειλή της εξάπλωσης του κορονοϊού και της διαφαινόμενης μη άρσης του περιορισμού μετακίνησης μεταξύ Νομών αναβάλει την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Στρατιωτικού Αγώνα - Άσκησης Εφέδρων ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2021 που είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 2-4 Απριλίου. Η περιοχή διεξαγωγής παραμένει η ίδια ,νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Συνεχίζουμε απρόσκοπτα τις προετοιμασίες για την άψογη και ασφαλή διοργάνωση της άσκησης παραμένοντας πιστοί στο καθήκον και την υποχρέωση που έχουμε αναλάβει.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά