Οι νέοι Ανθυπολοχαγοί ΕΜΘ και το ζήτημα της παραγραφής χρεών του Δημοσίου προς αυτούς

 

Πριν απο καιρό δημοσιεύσαμε την απάντηση του Οικονομικού του Στρατού όπου αναφέρει ότι όσοι έχουν γίνει Ανθυπολοχαγοί προερχόμενοι απο τον θεσμό των ΕΜΘ θα πάρουν αναδρομικά τα χρήματα του βαθμού και θα ανέβουν στην Β κατηγορία όταν αυτό νομοθετηθεί.

Ωστόσο το Δημόσιο πλεον παραγράφει χρέη όσων περάσουν τα 2 χρόνια.

Έτσι οι Ανθυπολοχαγοί εν ενεργεία ΕΜΘ που έγιναν το 2019 κινδυνεύουν να χάσουν τα χρήματα που τους αναλογούν εφόσον έχουμε Φεβρουάριο 2021 και τίποτα με το μισθολογικό τους δεν έχει νομοθετηθεί ακόμα. Δηλαδή πλησιάζουν τα 2 χρόνια και απορούν αν θα γίνει παραγραφή χρεών Δημοσίου.

Και επίσης δεν έχουν ενημερωθεί αν τελικά ανέβουν Β Κατηγορία σε ποιο κλιμάκιο θα ανήκουν. Πράγμα που κανένας δεν έχει αναφέρει.

Υπάρχει βέβαια η πληροφορία ότι υπάρχει καθυστέρηση διότι δεν υπάρχουν χρήματα. Και επίσης ότι μπορεί να μη νομοθετηθεί καθόλου διότι εφόσον ζήτησαν βαθμολογική αποκατάσταση και την πήραν δεν υπάρχει λόγος να αποκατασταθεί και το μισθολογικό (το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθεί το βαθμολογικό)Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά