Καθησυχάζει η Διεύθυνση Οικονομικού του Στρατού τους ΕΜΘ

 

Γράφει η Βάλια Αμπατζή- Δημοσιογράφος / Ιδιοκτήτρια ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ


Σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Οικονομικού του ΓΕΣ και σε απάντηση στελέχους φαίνεται ότι έρχεται η πολυπόθητη νομοθετική ρύθμιση για την αποκατάσταση μισθολογίου των μονιμοποιηθέντων ΕΜΘ αυτών που γίνονται Ανθυπολοχαγοί, την άνοδο τους στην Β Κατηγορία.

Μέχρι τότε η Διεύθυνση αναφέρει ότι όσοι γίνονται Ανθυπολοχαγοί πριν την νομοθετική ρύθμιση θα είναι στην Κατηγορία Γ και θα παίρνουν το επίδομα ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας.

Ωστόσο καθησυχάζει τα στελέχη ΕΜΘ ότι όταν έρθει η νομοθετική ρύθμιση και μεταβολή στην μισθολογική κατάταξη  οι Ανθυπολοχαγοί θα πάρουν αναδρομικά  απο την ημερομηνία που έγινε η προαγωγή στο βαθμό του Ανθυπολοχαγού.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά