Δικαίωση για τους ΑΣΣΥ 90

 

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
TYPOGRAPHY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η συνεπής, με υπομονή, επιμονή και με τακτικές κινήσεις, διεκδίκηση της Ομοσπονδίας μας, όπως άλλωστε κάνει πάντα, φέρνει αποτελέσματα. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχουσα ευήκοα ώτα επιλύει το θέμα της αποκατάστασης των ΑΣΣΥ 90, με ενσωμάτωση του άρθρου 121 σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας με τίτλο: "Ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού COVlD-19, την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς, την επιτάχυνση της απονομής των συντάξεων, τη ρύθμιση οφειλών προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις"

Ευχαριστούμε όλες και όλους που πίστεψαν στο δίκαιο του αιτήματος και πάλεψαν ο κάθε ένας και η κάθε μία ξεχωριστά, ώστε όλες και όλοι μαζί να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έρχονται και άλλα ευχάριστα νέα.

Πηγή με λεπτομέρειες στο Armyvoice.gr

Διαβάστε την τροπολογία

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Με το νόμο 4407/16 " Ο χρόνος των περ.β' και γ' της παρ.8 του άρθρου 5 ........πέρα από τα 13 έτη από την ημερομηνία κατάταξης τους " υπήρχε και για τους εθελοντές του ν.445/74 και τις εθελοντριες.
    Τρεις μήνες αργότερα με καινούργιο νόμο ν.4433/16 αφαιρέθηκε δια μαγείας χωρίς να το αντιληφθεί κανένας για τους εθελοντές από παρέμβαση αποστρατων συλλόγων.
    Τρία χρόνια αργότερα με τον 4609/19 ξανά επανήλθε η εν λόγω παράγραφος για την αποκατάσταση της αδικίας των εθελοντών του ν.445/74.
    Τώρα βλέπουμε και διαβάζουμε από διάφορα site νίκη της μίας ομοσπονδίας νίκη της άλλης ομοσπονδίας, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΝΤΩΝ ΤοΥ Ν.445/74 ΓΙΑΤΙΙΙΙ..........
    Και να περάσετε τις ρυθμίσεις για 3 συνεχωμενες σειρές εκ ΑΣΣΥ καί να
    καταστρέψετε μερίδα συναδέλφων σας του ν.445/74.
    Πάλι πάτε να πετάξετε με νέα τροπολογία τους εθελοντές;
    Ωραία αξιοκρατία πρεσβευετε.
    Ξεχνάτε η δεν θέλετε να θυμάστε ότι οι προκηρύξεις των εθελοντών έλεγαν ρητά ότι η εξέλιξη είναι ίδια με των εκ σχολών;
    Δεν έλεγαν ότι θα υπάρχει κοινή επετηρίδα όπως υπήρχε για τουλάχιστον 28 συναπτά έτη μέχρι το 2016 που την κατάργησε ο 4407/16;
    Δεν όριζε ο νομοθέτης ότι θα μπαίνουν οι εθελοντές πίσω από τον τελευταίο εκ σχολής του ίδιου ημερολογιακού έτους;
    Γιατί τώρα στο τελείωμα της σταδιοδρομίας μας μας συμπεριφέρεστε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο;
    Το υπουργείο τι κάνει για αυτή την αδικία;
    Δεν υπάρχουν καλοπροαίρετοι σύμβουλοι να τα ψάξουν όλα αυτά;
    Τι είμαστε παιδάκια να μας παίζουνε μέσα έξω σε κάθε νομοσχέδιο;
    Αν υπάρχει λίγος σεβασμός κοιτάξτε να μην πειράξετε τους εθελοντές και τις εθελοντριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά