Εμπλοκή και του Στρατού στο lockdown σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Μάνδρα

 
Όπως δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο στρατός θα συμμετάσχει, σε συνδυασμό με κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, στην «εντατικοποίηση των ελέγχων στους εργαζομένους των επιχειρήσεων» σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Μάνδρα, όπου και θα εφαρμοστεί καθολικό lockdown.

«Αποφασίζεται η εντατικοποίηση των ελέγχων στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων της περιοχής (Δυτικής Αττικής)  από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, της ΓΓΠΠ και των Ενόπλων Δυνάμεων», ήταν η ακριβής δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά, την ώρα που εγείρονται ερωτήματα για τους λόγους που θα χρησιμοποιηθούν οι ένοπλες δυνάμεις στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

 

 

tvxs

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά