Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. - Επιτυχία. 2 οικήματα χαρακτηρίστηκαν ΣΟΜΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

α. ΣΚ 300-6/2005/ΓΕΣ/4ο ΕΓ.

β. ΜοΔ 9-6/2015 Περί Στέγασης Αξκών - Υπξκών στα ΣΟΑ-ΣΟΜΥ Φρουράς Καστοριάς

γ. Το με αριθμό πρωτοκόλλου 27/27 Αυγ 2018 Έγγραφο μας 

1. Η Ένωση μας είχε γίνει αποδέκτης έντονου προβληματισμού από υπηρετούντες στη φρουρά Καστοριάς, αναφορικά με την ύπαρξη μικρού αριθμού στρατιωτικών οικημάτων χαρακτηρισμένων ως ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ, σε σχέση με τον αριθμό των υπηρετούντων Υπαξιωματικών στη Φρουρά Καστοριάς, με αποτέλεσμα την περιορισμένη κάλυψη των στεγαστικών αναγκών τους.

2. Με το (γ) σχετικό έγγραφο η Ένωση μας είχε ενημερώσει την ιεραρχία του 15ου ΣΠ , παράλληλα είχε προτείνει την επανεξέταση του θέματος και την κατανομή με αναλογικότερο τρόπο των διατιθέμενων διαμερισμάτων. Η Διοίκηση του Συντάγματος προ τιμήν της αφουγκράστηκε των προβληματισμό των συναδέλφων, αποδέχτηκε το δίκαιο των επιχειρημάτων μας και έκανε ενέργειες, προκειμένου επιπλέον δύο οικήματα να χαρακτηριστούν σε ΣΟΜΥ ώστε να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες πολυμελών οικογενειών υπαξιωματικών συναδέλφων μας .

3. Σήμερα αφού το παραπάνω αίτημα μελετήθηκε από την ιεραρχία, εγκρίθηκε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συναδέλφους υπαξιωματικούς που υπηρετούν στην φρουρά Καστοριάς, ότι επιπλέον δύο οικήματα θα είναι στην διάθεση τους για να καλύψουν τις στεγαστικές τους ανάγκες.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά