Παναγιωτόπουλος: Δεν προβλέπεται αποζημίωση για τα πληρώματα του ΠΝ

 

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι βουλευτές της κοινοποίησης με θέμα «Αποζημίωση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω προληπτικού εγκλεισμού τους», σας γνωρίζω τα ακόλουθα: 

Το ζήτημα αφορά αποκλειστικά στα πληρώματα πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία πρόκειται να αποπλεύσουν για πολυήμερες αποστολές. Στο πλαίσιο της προστασίας του προσωπικού από την υγειονομική κρίση, όπως άλλωστε έχετε ενημερωθεί, λαμβάνονται υποχρεωτικά και έγκαιρα προληπτικά μέτρα απομόνωσης, για την αποφυγή πιθανής εκδήλωσης της νόσου και περαιτέρω επιμόλυνσης των πληρωμάτων, ενώ τα πλοία θα βρίσκονται εν πλω, με ότι αυτό συνεπάγεται για την μαχητική τους ικανότητα και την επιτυχία της αποστολής τους. Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι στο ανωτέρω πλαίσιο δεν προβλέπεται ούτε δικαιολογείται από την κείμενη νομοθεσία η καταβολή αποζημίωσης ημερών εκτός έδρας για το εν λόγω προσωπικό. 


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά