Δημόσιο κάλεσμα ΠΟΜΕΝΣ για την δικαίωση των σειρών ΑΣΣΥ 91-92

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι 

Η ΠΟΜΕΝΣ μετά την δικαίωση των συναδέλφων μας ΑΣΣΥ σειράς 1990, απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε όλες τις θεσμικές πρωτοβάθμιες Ενώσεις των εν ενεργεία στρατιωτικών καθώς και τους Συλλόγους Αποφοίτων Σχολών ΑΣΣΥ, να υποστηρίξουν και να προωθήσουν την πρόταση της Ομοσπονδίας μας για τους συναδέλφους μας ΑΣΣΥ ΣΕΙΡΏΝ 1991-1992.

Όλοι σ’ αυτήν την προσπάθεια οφείλουν να δώσουν από κοινού τον αγώνα, παραμερίζοντας εγωισμούς και εσωστρέφειες, για την τελική δικαίωση των συναδέλφων μας, απευθυνόμενοι άμεσα σε όλους τους τοπικούς Βουλευτές των περιφερειών τους.

Η ΠΟΜΕΝΣ έχει ήδη απευθυνθεί στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναμένει την άμεση νομοθετική πρωτοβουλία ένταξης τροπολογίας στο επικείμενο Νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.   

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

  1. Τα ηλικιακά όρια στους βαθμούς θα αλλάξουν;
    Η θα αποστρατευομαστε χωρίς να το επιθυμούμε;
    Φυσικά δεν θα έχουμε ούτε 34 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας,θα χάσουμε καταλυτικό βαθμό , εφάπαξ, σύνταξη....
    Καλά Χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβασμό στους εθελοντές του ν.445/74 που έχετε βαλθεί ΠΟΜΕΝΣ και ΠΟΕΣ να πετάξετε για άλλη μια φορά με το νέο νομοσχέδιο έξω.
    Έχουμε από προκήρυξης εισαγωγής τα ίδια δικαιώματα με τους εκ σχολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά