Έμπρακτο ενδιαφέρον από τον διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης ταξίαρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τους σμηνάρχους Βασίλη Αναδιώτη και Χρήστο Φαρδέλλα για το Σκαγιοπούλειο











Η ανακοίνωση του Σκαγιοπουλείου αναφέρει:

Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Νίκος Σταθακόπουλος αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει, εκ μέρους των παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του, τον διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης ταξίαρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τους σμηνάρχους Βασίλη Αναδιώτη και Χρήστο Φαρδέλλα για την οικονομική ενίσχυση που τους πρόσφεραν.

Έδειξαν έτσι, για μια ακόμη φορά, το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τα παιδιά και κατ’ επέκταση για τα θέματα που αφορούν την παιδική προστασία. Είναι προφανές ότι με τη συμβολή τους σ’ αυτήν την δύσκολη οικονομική συνθήκη ενισχύεται το κοινωνικό έργο που επιτελείται από το ΚΚΠΠΔΕ.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΚΚΠΠΔΕ, οι εργαζόμενοι και τα φιλοξενούμενα παιδιά του, εύχονται στους επιτελείς και στο προσωπικό της 116 Πτέρυγας Μάχης υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Να τους έχει ο Θεός καλά, ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν με την ίδια αυταπάρνηση την υψίστης εθνικής σημασίας αποστολή τους, υπερασπιζόμενοι τους ουρανούς της πατρίδας μας.


dete.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά