ΥΕΘΑ προς Π.Ο.Ε.Σ. - Δεκτό το αίτημά σας. Ανεβάζουμε τα όρια ηλικίας των ΟΒΑ για ΕΠΟΠ

 

ΠΟΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
TYPOGRAPHY


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς όλους τους ΟΒΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Σας συγχαίρουμε για την επιμονή σας και την πίστη σας στο δίκαιο του αιτήματός σας. Με όχημα την Ομοσπονδία μας, τις συνεχείς επαφές μας, την αλληλογραφία μας (δείτε εδώεδώεδώ, εδώεδώεδώ και εδώ) και τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις που κατατέθηκαν από την πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών κομμάτων (ΝΔΣΥΡΙΖΑΚΚΕΚΙΝΑΛ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ) τελικώς, όπως ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας γνώρισε στη Βουλή των Ελλήνων, αλλά δημοσιοποίησε και το armyvoice.grτο όριο ηλικίας κατά τον επερχόμενο διαγωνισμό κατάταξης Επαγγελματιών Οπλιτών  (ΕΠΟΠ) αποκλειστικά και μόνο για εσάς, τους Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης θα είναι τα τριάντα ένα (31) έτη, ό,τι δηλαδή ζητήσατε.

Σίγουρα θα μπορούσαν γίνουν κι άλλα. Όμως είναι η αρχή και το δίδαγμα που σίγουρα εισπράξατε είναι ότι όταν διεκδικείς με δίκαια αιτήματα και συντεταγμένα, δικαιώνεσαι, εφόσον απέναντί σου έχεις ανθρώπους με ευήκοα ώτα. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σίγουρα θα σας κτυπήσουν την πλάτη γνωστοί και άγνωστοι, για να εισπράξουν τη φιλοφρόνησή σας. Γνωρίζετε πολύ καλά τί θα κάνετε.     

ΝΔ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΒΑ ΕΠΟΠ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΕΘΑ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

ΚΙΝΑΛ ΟΒΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΕΘΑ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά