Κύριε ΥΕΘΑ μην ξεχνάτε τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό των ΣΤΕΠ- Δικαιούνται τις ΗΕΕ
Τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος για τις έξτρα ΗΕΕ που έλαβε νοσηλευτικό προσωπικό που ασχολήθηκε και ασχολείται με τη μάχη Covid στα Νοσοκομεία ρόλου 4. Και κάποιοι μιλάνε για επέκταση στο προσωπικό των ΚΙΧΝΕ.

Σε αυτό όλο ξεχνάνε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των ΣΤΕΠ των Στρατιωτικών Σχολών που ο πολυπληθής πληθυσμός τους τελούσε μήνες τώρα σε καραντίνα, με υψηλά ποσοστά νοσηρότητας.
Ήταν μέσα ώρες ολόκληρες νυχθημερόν για να εξετάσουν, να κάνουν τεστ, να εφαρμόσουν ιχνηλατήσεις κι απομονώσεις, σε επαφή πάντα με τους νοσούντες.
 Και από αρχές Ιανουαρίου θα είναι πάλι όλοι μέσα να υποδεχτούν τους Σπουδαστές στην επιστροφή τους, διενεργώντας μεγάλο όγκο τεστ. Πάνω από 500 στη ΣΜΥ και πάνω από 800 στην Ευελπίδων που θα περάσουν από τα χέρια 2-3 ατόμων και μόνο, μέσα σε λίγες ώρες 

Ας το σκεφτεί κάποιος κι ας δώσει και σ αυτούς ανθρώπους τις δικαιούμενες Ημέρες.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά