Τα κλιμάκια της Αστυνομίας και του Στρατού θα πραγματοποιήσουν σε όλες τις αποθήκες τεστ τρωτότητας

 

«Τεστ τρωτότητας» στις μυστικές αποθήκες των εμβολίων - Αυτοψία Χαρδαλιά© naftemporiki.gr «Τεστ τρωτότητας» στις μυστικές αποθήκες των εμβολίων - Αυτοψία Χαρδαλιά

 Αυτοψία στις κεντρικές αποθήκες όπου θα τοποθετηθούν τα εμβόλια της Pfizer που θα φτάσουν στην Ελλάδα κάνει από την Τρίτη  ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς  , συνοδευόμενος από κλιμάκια της Αστυνομίας και του Στρατού. 

 Πρόκειται για αποθήκες, των οποίων οι τοποθεσίες είναι  μυστικές  για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες,της ΕΡΤ η πρώτη αυτοψία του κ. Χαρδαλιά και των κλιμακίων ΕΛ.ΑΣ. και Στρατού έλαβε χώρα την Τρίτη στην κεντρική αποθήκη της Αττικής. 

 Σήμερα Τετάρτη ο κ. Χαρδαλιάς και οι αξιωματικοί που τον συνοδεύουν επισκέφτηκαν τις μυστικές τοποθεσίες όπου βρίσκονται οι  αποθήκες σε Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο  .Αύριο Πέμπτη η αυτοψία θα ολοκληρωθεί με ταξίδι στην Καρδίτσα. 

 Τα  κλιμάκια της Αστυνομίας και του Στρατού  θα πραγματοποιήσουν σε όλες τις αποθήκες τεστ τρωτότητας για να ανιχνευτούν τυχόν κενά ασφαλείας, ενώ η Πυροσβεστική θα ελέγξει τα θέματα πυρασφάλειας. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μετά την αυτοψία θα κρίνουν τα ακριβή μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν. 

 Στόχος της Αστυνομίας είναι να υπάρχει  κλοιός ασφαλείας  στις πέντε κεντρικές αποθήκες των εμβολίων. Για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά αυτών θα είναι δρακόντεια. Στις αποθήκες αυτές θα αποθηκευτούν αρχικά τα εμβόλια από την πρώτη παρτίδα της Pfizer και ακολούθως τα υπόλοιπα εμβόλια που θα λαμβάνει σταδιακά η χώρα μας. 

 Υπενθυμίζεται ότι σε εφαρμογή θα τεθεί και το σχέδιο «Ιπποκράτης», το οποίο προβλέπει το σχεδιασμό ασφαλείας όχι μόνο για την αποθήκευση αλλά και για τη μεταφορά των εμβολίων από το αεροδρόμιο στις αποθήκες και από τις αποθήκες στα εμβολιαστικά κέντρα. 

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά