Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή σε Θεσσαλονίκη, Δράμα και Φλώρινα

 


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, επισκέφθηκε τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Δράμας και Φλώρινας.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου μετέβη στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ Γ. ΚΑΤΣΑΝΗ», στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, για να ενημερωθεί για τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών (1η ΤΑΞ ΚΔ – ΑΛ) και να παρακολουθήσει εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχολείων του Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ).

Στη συνέχεια, μετέβη στη Δράμα, όπου επισκέφθηκε χώρους που αναπαλαιώνονται με την ευγενή χορηγία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑμΚΕ) «ΚΥΚΛΩΨ». Πρόκειται για έργα πνοής τόσο για τους κατοίκους όσο και για την περιοχή.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου μετέβη στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ), στο Κιλκίς, όπου ενημερώθηκε για το εκπαιδευτικό έργο και τη συμβολή του στην παροχή επιμόρφωσης και εκπαίδευσης στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τη διεθνή εκπαιδευτική στρατιωτική κοινότητα. Παρέχεται εκπαίδευση πιστοποιημένη από τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, μέσω σχολείων, σε Αξιωματικούς και ιδιώτες. Σε ομιλία του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας χαρακτήρισε το ΠΚΕΕΥΕ ως εργαλείο αμυντικής διπλωματίας των Ενόπλων Δυνάμεων και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα εκπαιδευτικών σχολείων που παρέχονται σε αντικείμενα όπως η στρατηγική επικοινωνία, η προστασία πολιτισμικής κληρονομιάς και η πολιτισμική επίγνωση.

Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, στο πλαίσιο συνδρομής και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην αναβάθμιση του ΠΚΕΕΥΕ, καθώς και του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος, μετέβη στη Φλώρινα, όπου επισκέφθηκε το 1ο Σύνταγμα Πεζικού (ΣΠ) και ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, ενώ κατά την παραμονή του στην πόλη πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κκ. Θεόκλητο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Κιοσέ, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κέλλης κ. Αθανάσιο Τάσκα και τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη.Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά