"De facto κυριαρχία της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο λόγω εγκληματικής αδράνειας διαχρονικά!!" του Επίτιμου Α/ΓΕΣ, Στρατηγού ε.α. Φ. Φράγκου

 




De facto κυριαρχία της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο λόγω εγκληματικής αδράνειας διαχρονικά!!

 Άρθρο του Στρατηγού Φράγκου Φ. 

Κύριοι που κυβερνήσατε την Ελλάδα από το 1976 και εντεύθεν αποτύχατε: - Πληγώσατε την αξιοπρέπεια και Εθνική υπερηφάνεια του Έλληνα.. - Το δόγμα δεν διεκδικούμε τίποτα οδηγεί στην Φινλανδοποίηση.. - Το φοβικό σας ΣΥΝΔΡΟΜΟ και η πολιτική κατευνασμού του «Ασιατικού θηρίου» σας βόλευε για να «στήνετε δουλειές» και στόχος ήταν η επανεκλογή σας και η καρέκλα. - Απαξιώσατε παντί τρόπο τις Ένοπλες Δυνάμεις τιμωρητικά.. 2 - Καταστρέψατε βιομηχανία - βιοτεχνία, για να έχετε τα οφέλη σας από την εμπλοκή σας, ιδίως στην αγορά οπλικών συστημάτων. 

- Ήδη φθάσατε στο απόλυτο μηδέν, γιατί ουσιαστικά καταθέσατε τα όπλα στον Τούρκο επιβουλέα.. - Υπογράψατε συνθήκη ΑΟΖ με την Αίγυπτο μέχρι τον 28ο Μεσημβρινό (μέσον της Ρόδου), όπως ορίζει ο Χάρτης του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ…και το Τουρκολυβικό σύμφωνο!! - Στην ίδια συνθήκη προσθέσατε ως όρο, ότι εκείθεν του 28ου Μεσημβρινού (μέσον της Ρόδου) θα καθορισθούν ΑΟΖ & Υφαλοκρηπίδα με την συμφωνία του τρίτου κράτους δηλ. την Τουρκία!! 3 Χάρτης Υπουργείου Εξωτερικών Η.Π.Α 4 Διαβάστε ολόκληρη την Ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία στο τέλος του κειμένου. 

5 - Δειλιάζετε να πράξετε ό,τι η πληγωμένη Μεγαλόνησος έκανε με Λίβανο, Ισραήλ και Αίγυπτο και δεν υπογράφετε καθορισμό ΑΟΖ με την Κύπρο.. Ίδωμεν και Οψώμεθα Οι έχοντες την πολιτική ευθύνη να πράξουν ό,τι απαιτείται για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων σε οπλικά συστήματα και επάνδρωση σε προσωπικό, διότι η απραξία της τελευταίας 10ετίας έχει αποθρασύνει «τον τρομοκράτη» Τούρκο της περιοχής και σε κάθε περίπτωση εάν οδηγηθούμε σε σύρραξη, θα είμαστε μόνοι μας να προασπίσουμε την Εθνική μας κυριαρχία!!

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά