Ήρθε στον κόσμο ο γιος του συγκυβερνήτη Κωνσταντίνου Πανανά

 

Σήμερα, Τρίτη, η σύζυγος του αδικοχαμένου συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσε στην νήσο Κίναρο, Κωνσταντίνου Πανανά, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, σε ιδιωτικό μαιευτήριο.
 
Η κάμερα τηλεοπτική εκπομπής, βρέθηκε εκεί την ώρα που η σύζυγος του αδικοχαμένου αξιωματικού εισερχόταν στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το μωράκι της, ενώ μίλησε στην κάμερα και ο αδελφός της, ο οποίος τόνισε πως όλα πήγαν καλά στον τοκετό, ενώ με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην απουσία του γαμπρού του.
 
Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πρόωρα χαμένου πατέρα του και θα βαπτιστεί Κωνσταντίνος.
 
...
pronews
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά