Ενεργοποίηση ΣΤΑΝ Ελικοπτέρων‏


Το πρόγραμμα επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του ΓΕΣ για το έτος 2016, προβλέπει την εξέταση ρεαλιστικών αντικειμένων και την αντίδραση των Μονάδων του Στρατού Ξηράς σε καταστάσεις που είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπιστούν στο σύγχρονο πεδίο μάχης.

Για το σκοπό αυτό, πλέον των τακτικών αντικειμένων που αφορούν στην εξέταση των αμυντικών και επιθετικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, έχει ενσωματωθεί στα προγράμματα εκπαιδεύσεως των Μονάδων του Στρατού Ξηράς η εξέταση ειδικών καταστάσεων και αντικειμένων.

Τέτοιου είδους εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στο πλαίσιο συνεκπαίδευσης της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (71 Α/Μ ΤΑΞ) με την 1Η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1Η ΤΑΞΑΣ), ενεργοποιήθηκε Σταθμός Ανεφοδιασμού (ΣΤΑΝ) Ελικοπτέρων.Η ενεργοποίηση του ΣΤΑΝ πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Μεραρχίας Υποστηρίξεως (ΜΕΡΥΠ).

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά