ΚΥΠΡΟΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ G3 ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!!! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ...

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η κυπριακή αστυνομία αναζητώντας δύο άντρες οι οποίοι λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, επιτέθηκαν σε στρατιώτη και του έκλεψαν το αυτόματο όπλο G3. 

Ο στρατιώτης μόλις είχε τελειώσει τη σκοπιά του και πήγαινε στο φυλάκιο της μονάδας του κοντά στη πράσινη γραμμή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άντρες που φορούσαν κουκούλες, του επιτέθηκαν και αφού τον ακινητοποίησαν του πήραν το όπλο και χάθηκαν στο σκοτάδι. 

Ειδοποιήθηκε αμέσως ο διοικητής του στρατιώτη και το Γενικό Επιτελείο, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για εντοπισμό των δραστών. 

Πηγή: protothema.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά