Μπερδευτήκαμε κ. Υπουργέ. Ψηφίσατε μειώσεις σε συντάξεις;

Ήταν Αυγ του 2015 που φωνάζαμε από εδώ μέσα ότι αν ψηφίσετε αυτές τις τροπολογίες θα έρθουν μειώσεις σε συντάξεις. Τι είπαμε ΜΕΙΩΣΕΙΣ; Μόνο που δεν μας έφαγαν!! Μας είπαν ότι κάνουμε αντιπολίτευση κλπ και ανέλαβαν δράση οι "δορυφόροι" και διάφορα δημοσιογραφικά site όπου έγραφαν μην τους ακούτε, δείξτε σε μας εμπιστοσύνη και μην πιστεύεται ότι σας λένε οι άλλοι και η ατάκα "Ξεχωρίστε την ήρα από το στάρι..."!!!
Δείτε τι είχε γράψει στο tweet ο κ. Καμμένος εκείνη την περίοδο:

Διαβάστε όμως τώρα και ένα έγγραφο με ημερομηνία 19 Φεβ 2016 που το υπογράφει ο κ. Καμμένος και το διαβιβάζει στο Υπουργείο Οικονομικών αναφέροντας τι επέφερε ο Ν.4336/2015 και ο Ν.4337/2015 που ψηφίστηκαν αμέσως μετά το tweet (ΜΕΙΩΣΗ;)

 
Eμείς απλά το καταγράφουμε και θα περιμέναμε απαντήσεις για το τι ισχύει τελικά και αν υπογράφτηκαν μειώσεις. Μπορεί και να είναι και λάθος της Αλχίας "στο ακριβές αντίγραφο". 
 
Όπως γράψαμε στο δελτίο τύπου πριν λίγες μέρες στην κοπή της πίτας ""Η ΕΣΠΕΘ αναγνωρίζει τις προσπάθειες του κ. Καμμένου για την επίλυση των προβλημάτων που διαιωνίζονται και 5 προβλήματα που αναδείχθηκαν και διεκδικήθηκαν από την ΕΣΠΕΘ, τα 3 χρόνια της λειτουργίας της, επιλύθηκαν επί της ηγεσίας του, αλλά θα ασκείται στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας πίεση και κριτική σε καθυστέρηση ή αθέτηση υποσχέσεων. Η Ένωση από ιδρύσεως της (2012) κινείται σε αυτή την κατεύθυνση ανεξαρτήτως κόμματος. Η ΕΣΠΕΘ απευθυνόμενη σε αυτούς που θέλουν να βάλουν κομματική ταυτότητα στην Ένωση, τους λέει να αναμοχλεύσουν την μνήμη τους και να θυμηθούν την πορεία της ΕΣΠΕΘ από το 2012 ως και σήμερα. Είναι καιρός να αντιληφθούν οι «βολεμένοι» ότι η φωνή της ΕΣΠΕΘ θα συνεχίζει να υψώνεται εν αντίθεση με τη σιωπή αυτών που όπως φαίνεται διαθέτουν οι ίδιοι κομματική ταμπέλα."
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά