Πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις για μερίδα ενστόλων

Πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις για μερίδα ενστόλων

Μέτρα στήριξης των οικογενειών των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας λαμβάνει η ηγεσία του Όπλου.
Στο πλαίσιο αυτό δίνεται η δυνατότητα στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που είναι παντρεμένα με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας και είναι γονείς ανήλικων τέκνων  ή παιδιών ΑΜΕΑ, να απαλλαγούν από την εκτέλεση 24ωρων υπηρεσιών αλλά και ασκήσεων, με την προϋπόθεση κάτι τέτοιο να είναι εφικτό από τα καθήκοντα τους και από την (κατά περίπτωση) άσκηση, όταν οι σύζυγοι τους έχουν αποσπασθεί μακριά από τον τόπο διαμονής τους για χρονικό  μεγαλύτερο των 20 ημερών.
Η ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας έλαβε αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να εξασφαλιστεί το αυτονόητο, δηαλδή η φυσική παρουσία τουλάχιστον του ενός γονέα, σε τέτοιες "δύσκολες" περιπτώσεις.
Ας μήν ξεχνάμε ότι τα ιδιαίτερα επαγγέλματα χρειάζονται και ιδιαίτερες λύσεις.
 http://policenet.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά