Καμμένος: Πάνω από 120 πολεμικά αεροσκάφη έχουν εφοδιαστεί στη Ρόδο μετά την πρόκληση των Τούρκων

Καμμένος: Πάνω από 120 πολεμικά αεροσκάφη έχουν εφοδιαστεί στη Ρόδο μετά την πρόκληση των Τούρκων - ΒΙΝΤΕΟ
«Από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα, πάνω από 120 πολεμικά αεροσκάφη έχουν εφοδιαστεί στη Ρόδο και στα νησιά των Δωδεκανήσων. Μην θέτετε θέματα που δεν υπάρχουν», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη βουλή μετά από επίκαιρη ερώτηση που του έθεσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός, αναφερόμενος στο επεισόδιο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πάνω από τη Ρόδο.
«Αυτή η κυβέρνηση, θέματα εθνική κυριαρχίας, ούτε τα συζητά, ούτε υποχωρεί», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «αυτή η κυβέρνηση δεν έχει υπουργό τον Πάγκαλο, ούτε Πρωθυπουργό τον Σημίτη. Οι εποχές των εθνικών υποχωρήσεων και της παραδόσεως του Οτσαλάν με στήριξη κοινοβουλευτική έληξε.  

Δείτε το βίντεο
enikos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά