Έπεσε πάνω στην υπαξιωματικό η δεξαμενη καυσίμων?

Νεότερη Ενημέρωση: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η υπαξιωματικός τραυματίσθηκε όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε πάνω της η δεξαμενή καυσίμων του αεροσκάφους που είχε προσγειωθεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξετάζεται αλλά δεν προκύπτουν ενδείξεις ότι προηγήθηκε έκρηξη στη δεξαμενή, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει διευκρινιστεί πλήρως.
Πρώτη Ενημέρωση: Σοβαρός τραυματισμός 24χρονης υπαξιωματικού στην αεροπορική Μονάδα του Αράξου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  η νεαρή μαζί με άλλους έκανε μεταφορά καυσίμων μέχρι την «πίστα» όπου βρίσκονται τα μαχητικά όταν έγινε έκρηξη.
Στο σημείο επικράτησε πανικός, αφού στην Μονάδα ήσαν όλοι σε επιφυλακή λόγω διήμερης άσκησης στην οποία συμμετείχαν.
Η 24χρονη είχε τις αισθήσεις της και δήλωσε σύμφωνα με μαρτυρίες από την Μονάδα πως «δεν αισθανόταν τα πόδια της», χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως είχε ακρωτηριαστεί, όμως προφανώς είχε τραυματιστεί στα άκρα.
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Ρίου όπου και χειρουργείται. Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρά το σοκ που όλοι υπέστησαν στην Μονάδα, η άσκηση… συνεχίζεται κανονικά!

http://patratora.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά