Μπράβο στον Στρατιώτη του Πυροβολικού ΘήβαςΠαράδειγμα προς μίμηση στρατιωτης του στρατοπέδου της Θήβας, αφού κατά την έξοδό του στην πόλη της Θήβας βρήκε πορτοφόλι με αξιόλογο ποσό και το παρέδωσε στον κάτοχό του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του esterea, ο στρατιώτης ενώ είχε έξοδο από το στρατόπεδο στην πόλη της Θήβας, βρήκε πορτοφόλι με χρηματικό ποσό περίπου 1.500€ το οποίο ανήκε σε ιατρό της Θήβας.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθε σε επικοινωνία με τον ιατρό και του παρέδωσε το πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό.

Μπράβο στον στρατιώτη του πυροβολικού της Θήβας, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν δεν μπήκε στον πειρασμό να κρατήσει το πορτοφόλι με το σημαντικό χρηματικό ποσό, ειδικά για έναν φαντάρο.
http://thivagr.blogspot.gr/2016/02/blog-post_523.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά