Ετήσιες κρίσεις: Ξεκινούν κανονικά την 1η ΜαρτίουΚανονικά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις προχωράνε οι κρίσεις των αξιωματικών για το 2016. 
Σύμφωνα με έγγραφο της Γραμματείας Συμβουλίων του ΓΕΕΘΑ, την Τρίτη 1η Μαρτίου συγκαλείται στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων προκειμένου να αρχίσουν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις.
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, 1η Μαρτίου, αναμένεται να έχει επαναβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη της πολιτικής ηγεσίας στους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσουν χωρίς αλλαγές αρχηγών.

http://diktiospartakos.blogspot.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά