Λαμπρή παρέλαση στα Γιάννινα

APARAL16
Παραβρέθηκε στην επίσημη δοξολογία και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των Μπιζανομάχων.
Στην Περιφέρεια Ηπείρου, τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση.
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Βίτσας, τη Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής κ. Αυγενάκης, ενώ παρών ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
APARAL316
APARAL216
Με την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, έστειλε μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης.
«Η απελευθέρωση των Ιωαννίνων το 1913 και οι γενικότερες επιχειρήσεις που είχαν ως συνέχεια την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου, συνιστούν μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της νεότερης ιστορίας, καθώς οδήγησαν στην ένδοξη νίκη της Ελλάδας...
Όσα επακολούθησαν, μας διδάσκουν την αξία του μέγιστου αγαθού, της ενότητας και της συνεννόησης, ως προς την επίτευξη των μεγάλων εθνικών μας στόχων», υπογράμμισε στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

http://www.epiruspost.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά