38η Προσυνεδριακή Σύνοδος της ΒΕΣΙ

38η Προσυνεδριακή Σύνοδος της ΒΕΣΙ

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 έλαβε χώρα στην Αθήνα η 38η Προσυνεδριακή Σύνοδος της Βαλκανικής Επιτροπής Στρατιωτικής Ιατρικής (ΒΕΣΙ).
Στην ανωτέρω Σύνοδο συμμετείχαν οι Εθνικοί Αντιπρόσωποι των έξι  κρατών - μελών της ΒΕΣΙ (Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία).
Οι εργασίες της Συνόδου διέλαβαν την επιστημονική θεματολογία και τις λεπτομέρειες διοργάνωσης του 21ου Συνεδρίου ΒΕΣΙ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαϊου – αρχές Ιουνίου 2016, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά