Εκμηδενιστηκαν οι προσφυγικές – μεταναστευτικές ροές – έκθετη η Τουρκία!




Μετά τις πρόβες συντονισμού, ξεκίνησε απόψε ουσιαστικά το σχεδιο εμπλοκής του ΝΑΤΟ για την αναχαίτιση των δουλεμπόρων. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, μετά από τρεις συστάσεις και μια προειδοποίηση στην τουρκική πλευρά, υπήρξε κατακόρυφη μείωση των ροών και ειδικά μετά την «σύσταση» (περί τις 5 το απόγευμα) έχουμε μηδενισμόαπόπλου από τα τουρκικά παράλια!

Είναι αρκετά νωρίς βέβαια να μιλήσουμε για απόλυτη επιτυχία, απεδείχθη όμως περίτρανα ότι το τουρκικό κράτος ηταν ο συνεργός των δουλεμπόρων.
Θα σας κρατούμε ενήμερους για την πορεία του σχεδίου εμπλοκής.

http://olympia.gr/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά