Τον Δήμαρχο επισκέφτηκαν μέλη του Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης

dimarxos
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ), με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Δημήτρη Χαλάστρα, συναντήθηκαν στο Δημαρχείο με το δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη.
Σημειώνεται ότι ο ΠΑΣΥΣΕΚ πραγματοποιεί στη Λάρισα την στο Δημοτικό Θέατρου ΟΥΗΛ, την πρώτη πανελλήνια εκδήλωσή του, σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών και υπο την παρουσία του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣΥΣΕΚ ενημέρωσαν το δήμαρχο Λαρισαίων για τους σκοπούς του Συνδέσμου και αντηλλάγησαν απόψεις για τους τρόπου συνεργασίας με το Δήμο.
http://www.larisanew.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά