Τέλος η άσκοπη ταλαιπωρία των στελεχών! Ηλεκτρονική η παραλαβή αποτελεσμάτων των εξετάσεων

 
ΤΕΛΟΣ η άσκοπη ταλαιπωρία των στελεχών και των λοιπών δικαιούχων για την παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων που διενεργούνται στα μικροβιολογικά – βιοπαθολογικά εργαστήρια των Υγειονομικών Μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας ξεκίνησε η διαδικασία της ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων με υβριδικό τρόπο (αυτοματοποιημένα και μη, αναλόγως υφιστάμενης δυνατότητας των Μονάδων) και έχουν εξασφαλιστεί ήδη οι απαιτούμενες πιστώσεις για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας στο σύνολό της.

Η εν λόγω εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι:

– Εξασφαλίζει την άμεση αποστολή των αποτελεσμάτων για την έγκαιρη αξιοποίηση τους από τους ενδιαφερόμενους.

– Παρέλκει η εκ νέου μετάβαση των εξεταζόμενων στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για τη λήψη των απαντήσεων – αποτελεσμάτων, γεγονός που λειτουργεί εις βάρος του επαγγελματικού ή προσωπικού τους χρόνου, ενώ παράλληλα προκαλεί συνωστισμό στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία, μεσούσης της τρέχουσας υγειονομικής συγκυρίας.

– Μειώνει το λειτουργικό κόστος των υγειονομικών δομών.

– Διευκολύνει την ψηφιακή αρχειοθέτηση και τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου υγειονομικών εξετάσεων των δικαιούχων.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται ο καθορισμός της υγειονομικής πολιτικής στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλώνει για την έναρξη της νέας αυτής διαδικασίας:

«Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η βούληση για πρόοδο και εξέλιξη είναι συνεχής, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον κυριότερο πολλαπλασιαστή ισχύος μας, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων».


πηγη

Ηλεκτρονική η παραλαβή αποτελεσμάτων των εξετάσεων (polemikiaeroporiahaf.gr)Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά