Βράβευση 1ου Γυμνασίου Τρίπολης απο τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

 Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art  με πολύ χαρά υποστήριξε το project ομάδας μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης με θέμα ¨Travel Tripolis- Σχολικός Τουρισμός¨.
 Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό βίντεο με περιήγηση στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Τρίπολης και ήταν ένα κάλεσμα στους μαθητές της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού να επισκεφτούν την ιστορική Τριπολιτσά.

Σήμερα στο 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών και των καθηγητών που συμμετείχαν στην εργασία από την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art  κ. Βάλια Αμπατζή.
Επίσης στην τελετή παρευρέθηκε ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Παράρτημα Τρίπολης Σμήναρχος Φωτόπουλος Δημήτρης όπου ευχαρίστησε τους συντελεστές του project ¨Travel Tripolis- Σχολικός Τουρισμός¨ για την προβολή του Μουσείου και επίδωσε αναμνηστικό στα μέλη της ομάδας που υλοποίησε την εργασία αυτή.

Η κ. Αμπατζή μετέφερε τις ευχές του Προέδρου του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art  κ. Ιωάννη Μαρωνίτη , τόνισε δε στο χαιρετισμό της την εξαιρετική συνεργασία των μαθητών όπου τα πλάνα τους και οι εικόνες που συμπεριέλαβαν στο βίντεο ταξίδεψαν στις 53 χώρες παραρτήματα της International Action Art.

Η εργασία αυτή ήταν Υπο την Αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art 


Οι συμμετέχοντες μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης του  project  ¨Travel Tripolis- Σχολικός Τουρισμός που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

Βερέμης Παναγιώτης

Γιαννόπουλος Χρήστος

Ευσταθιάδη Αγγελική

Καγιάννη Νάγια

Κακούτης Λεωνίδας

Καούρ Σούκμεν

Καρατζιά Παναγιώτα

Βασιλείου Ανδρέας

 

Και οι εκπαιδευτικοί:

Γκόνου Μαρίας

Ζιαζιά Φωτεινής

Κοζή Σοφίας

Κουτσούκου Ευαγγελίας

Νικολοπούλου Χρυσούλας

Παπαπαναγιώτου Αθανάσιου

Σαμπράκου Αθανασίας

 

Στον αγιασμό  παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Στέφανος Χατζόπουλος , ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης Νικόλαος Χριστόπουλος  και ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Καραλής όπου και βοήθησαν στην βράβευση.

Η τελετή έκλεισε με την βράβευση του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης τόσο από τον Όμιλο  UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και International Action Art όσο και από το Πολεμικό Μουσείο – Παράρτημα Τρίπολης με ευχές για καλή σχολική χρονιά.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ
Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων / INTERNATIONAL ACTION ART

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά