Επίσκεψη Υπουργού Εσωτερικών και Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης στα γραφεία της ΛΕΦΕΔ

 

Επίσκεψη Υπουργού Εσωτερικών και Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης στα γραφεία της λέσχης .



Επίσκεψη στα γραφεία της λέσχης την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης μαζί με επιτελείς τους.
Ενημερώθηκαν για τους σκοπούς και το έργο της λέσχης και περιηγήθηκαν στους χώρους λαμβάνοντας γνώση για τα υλικά και τις δυνατότητες της από τους επικεφαλής των τμημάτων.
Ακολούθησε συζήτηση και κατατέθηκαν προβληματισμοί για θέματα που αφορούν τις ενταγμένες στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Εθελοντικές Ομάδες και τρόποι με τους οποίους η Πολιτεία μπορεί και πρέπει να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους.
Οι κύριοι Υπουργοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με προέδρους και μέλη μας απο πόλεις ανά την Ελλάδα στις οποίες έχουν ιδρυθεί Λ.ΕΦ.Ε.Δ. και τους τονίστηκε ιδιαίτερα πως θα είμαστε δίπλα στον Ελληνικό Στρατό έτοιμοι από πριν για να πράξουμε το καθήκον μας στο ακέραιο αν ποτέ μας ζητηθεί και δίπλα στην Πολιτεία και τις Υπηρεσίες της με πράξεις και σκληρή προσπάθεια .
‘’Εθελοντές Έφεδροι Ελλήνων προμαχούντες’’
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά