ΣΟΕΔ-ΛΕΔ Μαγνησίας: Flying Fox για τους μικρούς φίλους του σωματείου
 Στο πλαίσιο των δράσεων που ανακοινώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετά την έναρξη συνεργασίας, μεταξύ του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) με τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά δραστηριότητα FlyingFox (Εναέρια κεκλιμένη κατάβαση) στη Γορίτσα.

Στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας στις παρυφές της Γορίτσας οι μικροί φίλοι του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν ένα κυριακάτικο πρωϊνό και γνώρισαν την εναέρια κατάβαση.

 

Η τεχνική FlyingFoxείναι απόλυτα ασφαλής για όλες τις ηλικίες όταν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις όπως φρόντισαν γι’αυτό  οι εθελοντές της Λέσχης.

Τα παιδιά που δοκίμασαν στην αρχή ήταν διστακτικά αλλά όταν αποφάσισαν να το τολμήσουν το χαμόγελο και τα γέλια ήταν αυτά που κυριαρχούσαν στα πρόσωπα τους και δήλωσαν ενθουσιασμένα ζητώντας να το δοκιμάσουν ξανά.

 

Το FlyingFox είναι μια δοκιμασμένη τεχνική. Αυτός που το δοκιμάζει είναι δεμένος με ειδικούς ιμάντες και σκοινιά σε ένα μηχανισμό με τροχαλία και καθώς ξεκινά, κάνοντας το μεγάλο άλμα στο κενό είναι ουσιαστικά σαν να πετάει, εξού και η ονομασία FlyingFox, δηλαδή Ιπτάμενη Αλεπού. Στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων η συγκεκριμένη εγκατάσταση έχει μήκος 85 μέτρων και η θέα από την έναρξη του είναι εκπληκτική.

 

Στους γονείς και στα παιδιά στο τέλος δόθηκαν αναψυκτικά προσφορά της Βιομηχανίας ΈΨΑ και αλμυρά σνακ.

Στόχος των συγκεκριμένων εκδηλώσεων είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των οικογενειών των στρατιωτικών και θα ακολουθήσουν  κι άλλες το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς το ενδιαφέρον για να δοκιμάσουν το FlyingFox είναι πολύ μεγάλo.

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά