Θέματα της ΣΜΥ κατά την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στον Δήμαρχο Τρικκαίων

 
Συνεργασία και κοινή προσπάθεια για αμοιβαία επωφελείς λύσεις, στη συνάντηση Δήμαρχου Τρικκαίων – Αρχηγού ΓΕΣ. Ο αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφθηκε, ο ανώτατος διοικητής του Στρατού Ξηράς της χώρας, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 τον Δημήτρη Παπαστεργίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων.


Μαζί με τον αντιστράτηγο, Άγγελο Χουδελούδη, διοικητή της 1ης Στρατιάς και τον ταξίαρχο Σαράντη Τυλιγαδά, διοικητή της ΣΜΥ, η συζήτηση περιστράφηκε σε ζητήματα που αφορούν στη συνέχιση της συνεργασίας για τη Σχολή.  Πέρα από τον ρόλο της Σχολής στην προβολή της πόλης, σε συνδυασμό με την ουσιαστική και συνεχή προσφορά συνδρομής από τον Δήμο Τρικκαίων στη ΣΜΥ, συζητήθηκαν πρόσθετα θέματα. Αυτά σχετίζονται με την αύξηση του αριθμών των σπουδαστών/στριών και τις αναγκαίες τροποποιήσεις και προσθήκες σε κτηριακό και άλλα επίπεδα.


Ο ουσιαστικός διάλογος οδήγησε στη συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας, προκειμένου να ευρεθούν τρόποι για να οδηγηθούν και οι δύο πλευρές σε λύσεις ουσιαστικές για την πόλη και για τη Σχολή.
Στο τέλος της συνάντησης αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Θέματα της ΣΜΥ κατά την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στον Δήμαρχο Τρικκαίων - (trikalafocus.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά