Ημερίδα στην 95 ΑΔΤΕ με θέμα την ΕθνοφυλακήΗμερίδα στην 95 ΑΔΤΕ με θέμα

«Εθνοφυλακή: Πυλώνας Υπερηφάνειας–Αποτροπής–Εξωστρέφειας-Καινοτομίας–Προσφοράς με Προοπτική Νίκης στο Σύγχρονο Επιχειρησιακό Περιβάλλον»
Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε, στο Νεστορίδειο Μέλαθρο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης της Ρόδου, ημερίδα με θέμα «Εθνοφυλακή: Πυλώνας Υπερηφάνειας–Αποτροπής–Εξωστρέφειας-Καινοτομίας–Προσφοράς με Προοπτική Νίκης στο Σύγχρονο Επιχειρησιακό Περιβάλλον», στο πλαίσιο της ειδικής συνεργασίας και σύσφιξης σχέσεων μεταξύ Μονάδων Εθνοφυλακής Ελλάδας και Κύπρου.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) «ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ» Υποστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ρόδου και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Εθνοφυλακής του ΓΕΣ Ταξίαρχος Σαράντης Σταθαράκος.
Ομιλίες πραγματοποίησαν ο Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Μάζης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Μαρής, καθώς και Διοικητές Ταγμάτων και Έφεδροι Αξιωματικοί Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ελλάδας και Κύπρου.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τη σύνοψη των εργασιών από τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) «ΑΙΓΕΑΣ» Αντιστράτηγο Δημήτριο Χούπη.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmyShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά