Εκπαίδευση ΑΔΙΣΠΟ Το ΓΕΕΘΑ ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΠΟΜΕΝΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, χαιρετίζει την  άμεση ανταπόκριση του ΓΕΕΘΑ, στο αίτημα της  Ομοσπονδίας μας https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1430-pomens-ekpaidefsi-akskon-stin-adispo-ti-symvainei,  για την ακύρωση προηγούμενης απόφασης του να συνεχίσουν οι σπουδαστές της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) την εκπαίδευσή τους με φυσική παρουσία, λόγω της έντονης επιδείνωσης του επιδημιολογικού φορτίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης (έδρα της Σχολής).

Η απόφαση αυτή αποτελεί μια ακόμα πολύ σημαντική επιβεβαίωση της ορθότητας των προτάσεων μας, δικαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας για την επίλυση των προβλημάτων μας και επικυρώνει την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της ΠΟΜΕΝΣ, από όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς αναδεικνύοντας  την, ως την  ελπίδα των Στρατιωτικών για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος Ρώτας

Ασμχός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά