ΠΟΕ ΥΕΘΑ: Ζητάει την δίκαιη αποζημίωση του συνόλου του προσωπικού
ΘΕΜΑ:Οδοιπορικά Έξοδα (Αποζημίωση Προσωπικού ΣτρατιωτικώνΝοσοκομείων)

1. Σας γνωρίζουμε μετά τοέγγραφο τουΓΕΕΘΑ που αναφέρει την αποζημίωση του προσωπικού που υπηρετεί σε ΤΕΠ-ΜΕΘ-πτέρυγες COVID-19 για την αντιμετώπιση της πανδημίας με την χορήγηση 15 ημερών εκτός έδρας,ότι απουσιάζει το προσωπικό των εργαστηρίων, παραϊατρικό προσωπικό, προσωπικό της εστίασης, τεχνικό προσωπικό, τραυματιοφορείς, διοικητικό προσωπικόπου εργάζονται στα νοσοκομεία και έχουν άμεση εξάρτηση με την πανδημία.
2. Επειδή θεωρούμε ότι η εν λόγω απόφαση του ΓΕΕΘΑ δημιουργεί αίσθημα αδικίας,διχάζει και υπονομεύει την ομαδικότητα και την συνεργασία μεταξύ του προσωπικού που είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη λειτουργία των Στρατιωτικών Νοσοκομείων,παρακαλούμε για την δίκαιη αποζημίωση του συνόλου του προσωπικού και όχι μόνο των ιατρών και νοσηλευτών.

Από την Διοίκηση της ΠΟΕ-ΥΕΘΑ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά