19χρονος ναύτης στην εντατική – Διασωληνωμένος σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

 



Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η είδηση της διασωλήνωσης ενός νεαρού μόλις 19 ετών εξαιτίας του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, πρόκειται για ναύτη ο οποίος νοσηλεύεται στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας. Η κατάστασή του είναι τέτοια που οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να τον βάλουν στην εντατική.

Η είδηση έρχεται με φόντο το νέο ρεκόρ θανάτων και διασωληνωμένων που σημειώθηκε σήμερα στη χώρα. Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, 72 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 519. Τα ημερήσια κρούσματα παρουσίασαν μείωση αλλά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, καθώς ανέρχονται σε 2.581.

Συνολικά, 11 άνδρες, που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 18 με 39 ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.


timeline

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά