Λάρισα: Απαλλάχθηκε πρώην αστυνομικός υποδιευθυντής που κατηγορούνταν για δυσφήμιση ταξίαρχου

 



Αθώος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, απόστρατος αστυνομικός υποδιευθυντής, ο οποίος είχε παραπεμφθεί για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς θεωρήθηκε ο αποστολέας επιστολών σε βάρος του τότε προϊσταμένου του, ταξίαρχου αστυνομικού διευθυντή Λάρισας, επίσης απόστρατου σήμερα της ΕΛ.ΑΣ.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας αποδέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας που ανέτρεψε το κατηγορητήριο προτείνοντας την απαλλαγή του κατηγορούμενου υποδιευθυντή σημειώνοντας πως «δεν είμαι απολύτως βέβαιος για την ενοχή του κατηγορούμενου».


e-thessalia

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά