Έρχονται επιπλέον ΗΕΕ για τις γιορτές





Σύμφωνα με ανακοίνωση ΠΟΕ ΥΕΘΑ έρχονται επιπλέον ΗΕΕ σε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για τις γιορτές: 


Ανακοίνωση για τα Φ.Π.
Η ΠΟΕ/ΥΕΘΑ χαιρετίζει τις ενέργειες της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας για την καταβολή ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΗΕΕ (Φ.Π.), σε όλους τους συναδέλφους της Π.Α. (ισότιμα σε Στρατιωτικό -Πολιτικό προσωπικό) για την συμμετοχή τους στην αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα των ΕΔ., ενόψη των εορτών των Χριστουγέννων.

Αναμένουμε ανάλογες διαταγές και από τα άλλα Γενικά Επιτελεία



Ανακοίνωση

Συνάδελφοι σας πληροφορουμε ότι ο πρόεδρος μας Ζαχαράκης Αποστολος επικοινωνησε τηλεφωνικά με τον κ. Α ΓΕΕΘΑ ο οποιος τον διαβεβαίωσε ότι και τα άλλα Γένικα Επιτελεία θα εκδόσουν ανάλογη διαταγή όπως το ΓΕΑ με θέμα την χορήγηση Φ.Π. στην περίοδο των Χριστουγέννων.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Να είναι καθαρές μέρες και να μην αφαιρεθούν κάποιες μέρες που πήρε το προσωπικό.
    Οι άδειες του έτους πρέπει καλώς κακώς να φύγουν και να μην συσωρευτουν με του επόμενου έτους γιατί δεν ξέρουμε αν θα έχουμε πάλι κάτι ανάλογο λόγω των φίλων μας.
    Καλό μήνα να έχουμε με υγεία και καλά Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά