5 κρούσματα κορονοϊού στον 23ο Λόχο Μηχανικού στην Αλεξ/πολη - Μηδέν μέτρα προστασίας καταγγέλλουν νεοσύλεκτοι
Την έλλειψη ακόμη και των στοιχειωδών μέτρων προστασίας, την ώρα που αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού, καταγγέλλουν με επιστολή τους, νεοσύλλεκτοι του 23ου Λόχου Μηχανικού στην Αλεξανδρούπολη.

Στην επιστολή τους αναφέρουν:

«Στα 5 αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο λόχο μας, σε μία κατάσταση όπου ο συνωστισμός και η κοινή χρήση μπάνιων και από συναδέλφους ασθενείς και από εμάς τους υπόλοιπους είναι καθημερινότητα.

Κανένας μας δεν βρίσκεται προ εκπλήξεως, αφού η κυβέρνηση έχει δείξει πόσο λίγο ενδιαφέρεται για την υγεία του λαού μας και πόσο δεν διστάζει να την θυσιάσει μπρος τα κέρδη των μονοπωλίων.

Η διοίκηση του λόχου στις ανησυχίες των συναδέλφων απάντησε ότι κάνει ό,τι μπορεί με όσα μέσα διαθέτει, χωρίς να καθησυχάσει κανέναν μας. Καταγγέλλουμε την παντελή έλλειψη μέτρων προστασίας στα στρατόπεδά μας, καθώς και την απρόκλητη και λυσσασμένη επίθεση της κυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας, που βαφτίζει υγειονομικές βόμβες οτιδήποτε της χαλάει τα σχέδια.

Κανένας συνάδελφος φαντάρος μόνος του σε αυτήν την κατάσταση».

Πηγή: 902.gr


e-evros
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά