Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στο 424 ΓΣΝΕ

 


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, επισκέφθηκε το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης (ΓΣΝΕ) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συνδρομής του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Μετά το τέλος της επίσκεψής του, συναντήθηκε διαδοχικά με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου, τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ κ. Δημήτριο Πύρρο, τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημήτριο Τσαλικάκη, καθώς και με τους Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη και κ. Δημήτριο Κούβελα.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά