Στεφανής: οι Ετήσιες Υγειονομικές Εξετάσεις των στελεχών έχουν ανασταλεί μέχρι νεωτέρας
Σε απάντηση της (γ) σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι βουλευτές κ.κ.Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Εμπόδια στις ετήσιες υγειονομικές εξετάσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο 424 Γενικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης (ΓΣΝΕ)» επιτρέψτε μου να σας παραπέμψω στη (β) σχετική απάντησή μας επί της (α) όμοιας Ερώτησης την οποία είχατε καταθέσει.

Επίσης σας γνωρίζεται ότι, οι Ετήσιες Υγειονομικές Εξετάσεις των στελεχών έχουν ανασταλεί από την 6 η Νοεμβρίου 2020, μέχρι νεωτέρας, με διαταγή του ΓΕΕΘΑ, με σκοπό την μείωση διασποράς της υγειονομικής κρίσης, ενώ οι τακτικές εξετάσεις εξακολουθούν να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα στα Εξωτερικά Ιατρεία του συνόλου των Στρατιωτικών Νοσοκομείων των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά