Ευχαριστήρια επιστολή ΠΟΜΕΝΣ στον κ. ΥΕΘΑ

 

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορούμαστε για την άμεση απόκριση του Στρατιωτικού σας Γραφείου, να διαθέσει την συνάδελφο και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, Κατερίνα Κιουρτσίδου, στις ανάγκες των στρατιωτικών νοσοκομείων, κατόπιν προσωπικής της αναφοράς.

Η ενέργεια σας Τιμά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές αυτών, αφού στην πράξη επιβεβαιώνεται η θέρμη σας για άμεση ενίσχυση με κατάλληλο προσωπικό στα στρατιωτικά μας νοσοκομεία, αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι λαμβάνουμε ανεπιβεβαίωτη πληροφόρηση, ότι πρόθεση σας είναι να διαθέσετε το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που αυτή τη χρονική στιγμή λόγω άλλων υπηρεσιακών αναγκών υπηρετεί σε διοικητικές θέσεις, στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αν η πληροφορία αυτή ευσταθεί, επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε που άμεσα και ουσιαστικά ενώνετε όλες τις δυνάμεις στον χώρο της υγείας στα στρατιωτικά μας νοσοκομεία και δηλώνουμε υποστηρικτές στην πρωτοβουλία σας αυτή.

Η ΠΟΜΕΝΣ σε όλη της την πορεία έχει μάθει να Αναγνωρίζει και να Τιμά κάθε πρωτοβουλία που γνώμονα έχει το καλό των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους.

Και αυτό κάνει σήμερα και θα συνεχίσει να κάνει, αποτελώντας αρωγό σε κάθε θετική εξέλιξη.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

   

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά