Σοβαρή εξέλιξη για το ΚΕΜΧ που παραμένει στο ΓΕΣ

 Στρατόπεδο Ναυπλίου

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠαρασκευή 20/11/2020 - 21:54

0Αν και ξεκίνησε μετά βαΐων και κλάδων, τελικά η παραχώρηση των στρατοπέδων Ναυπλίου και Τρίπολης έχει ναυαγήσει εδώ και μερικούς μήνες, λόγω ξαφνικών οικονομικών αξιώσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού, οι οποίες κρίθηκαν υπερβολικές από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που έκρινε σκόπιμο να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.

Η Περιφερειακή αρχή ήδη έχει βρει τον χώρο που θα στεγαστεί το νέο ενιαίο διοικητήριο στην Τρίπολη, ο οποίος παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σε κάτι ανάλογο στοχεύει και για την Αργολίδα.

Σύσκεψη Νίκας Ναύπλιο

 

Σε σύσκεψη που έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στο Ναύπλιο, στην οποία προήδρευσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε το νέο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, για την αναλυτική διερεύνηση του οποίου θα συγκληθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα ευρεία σύσκεψη στο Ναύπλιο. Στην εν λόγω προγραμματιζόμενη σύσκεψη θα γίνει λήψη αποφάσεων όσον αφορά την αγορά χώρου όπου θα κατασκευαστεί το Διοικητήριο.

Οπως διευκρίνισε ο περιφερειάρχης, η εξέλιξη αυτή προέκυψε καθώς η αναζήτηση χώρου στο στρατόπεδο του Ναυπλίου ναυάγησε, «λόγω του υπέρογκου τιμήματος που ζητήθηκε από το ΓΕΣ να καταβάλει η Περιφέρεια» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Π. Νίκας.


https://anagnostis.org/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά