Δικαίωση ΠΟΜΕΝΣ για το προσωπικό ΥΠΕΘΑ - ΓΕΕΘΑ

 

 

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, χαιρετίζει την ανταπόκριση της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για μία ακόμη φορά στο αίτημα της  Ομοσπονδίας μας, για την υιοθέτηση της πρότασης που είχαμε καταθέσει με το με το υπ΄αριθμ’ 280/18-11-20 έγγραφο μας https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1326-pomens-apozimiosi-epifylakis-prosopikoy-sks-geetha-ypetha,

προκειμένου να συμπεριληφθεί και το προσωπικό που υπηρετεί  στο Επιτελείο-Υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ, στο δικαιούμενο προσωπικό της αποζημίωσης Αυξημένης Επιφυλακής όπως ακριβώς είχε συμβεί και με την πρόταση που είχαμε καταθέσει, με το υπ΄αριθμ’ 273/14-11-20 έγγραφο μας https://www.pomens.gr/enimerosi/epistoles/1303-pomens-apozimiosi-gia-tis-ypiresies-afksimenis-epifylakis-stratiotikoy-prosopikoyω, για το προσωπικό του Επιτελείου-Μονάδων του ΓΕΕΘΑ θεωρώντας αυτονόητη την ίση αντιμετώπιση των στελεχών των Επιτελείων κατανέμοντας ίδιου μεγέθους οικονομικές αποζημιώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ως Ομοσπονδία και στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για όλο το προσωπικό των ΕΔ, καλούσαμε την Πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Οικονομικών να θεωρήσουν στην βάση των επιχειρημάτων που καταθέσαμε, ως αυτονόητη την συμπερίληψη όλων των συναδέλφων μας που υπηρετούν σε ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, ΓΕΕΘΑ, ΥΠΕΘΑ, στους δικαιούχους της αποζημίωσης.

            Η απόφαση αυτή αποτελεί μια ακόμα πολύ σημαντική επιβεβαίωση της ορθότητας των προτάσεων της Ομοσπονδίας μας η οποία δεν επαναπαύεται όπως άλλοι στην έκδοση ενός εγγράφου ή στην δημοσιοποίηση του στα sites, αλλά με συνεχείς προσπάθειες, επαφές και διαβουλεύσεις με αρμόδιους φορείς δικαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο ανταποκρινόμενο με σθένος και υπερηφάνεια στο εθνικό κάλεσμα διασφαλίζει την ακεραιότητα της Πατρίδας.

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ, επικυρώνει  συνεχώς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, την αδιαμφισβήτητη αναγνώριση, από όλους τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς αποτελώντας παράλληλα την  ελπίδα των Στρατιωτικών για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

   

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά