Πρόταση ΠΟΕΣ για τα οδοιπορικά έξοδαΘΕΜΑ : Οδοιπορικά Έξοδα Εκτελέσεως Υπηρεσίας Στρατιωτικού Προσωπικού
ΣΧΕΤ : α. Φ.845/54/821191/Σ.5446/17-12-2015/ΓΕΕΘΑ/Γ3-ΙΙ
β. ΠαΔ 4-13/2009/ΓΕΕΘΑ/ΚΛ. ΠΟΡΩΝ/ΔΑΔ ΤΜ.Δ-Ν.Θ.
Αξιότιμε κε Αρχηγέ.
Με το σχετικό (α) έγγραφό σας καθορίστηκε η καταβολή αποζημίωσης στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό που εκτελεί 24ωρη υπηρεσία κατά τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες, όπως αυτές αναλυτικά καταγράφονται στη (β) όμοια, καθώς και τις κατά περίπτωση τοπικές αργίες.
Ήδη τα στελέχη εκτελούν υπηρεσίες και στα ανά την Επικράτεια Hot Spots σε οκτάωρες βάρδιες, χωρίς όμως την ανάλογη επιμερισμένη ως άνω αποζημίωση.
Θεωρούμε ότι, για λόγους ισότητας και δικαιοσύνης, ανεξάρτητα από το όποιο ύψος του ποσού, η αποζημίωση της πρώτης παραγράφου θα πρέπει να καταβάλλεται, κατά το ποσοστό που της αντιστοιχεί και στο προσωπικό που εκτελεί υπηρεσία σε βάρδιες (συνήθως οκτάωρες).
Ευελπιστούμε στην αποδοχή του αιτήματός μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο Πρόεδρος Τσουκαράκης Ανέστης Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) 6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας Μαστρογιαννάκης Χρίστος Λοχαγός (ΠΒ) 6931116066

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά