Ο 74χρονος εθνοφύλακας λοχίας μάχιμος στο πεδίο βολήςΠεδίο Βολής Ξυντούς Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017. Ανάμεσα στους "έφηβους" των ετοιμοπόλεμων Εθνοφυλάκων των Λόχων Κατοικημένων Τόπων και:
Ο 74χρονος λοχίας του 42 Τ...άγματος Εθνοφυλακής της Λευκωσίας, εθελοντικά παραμένων στην ένοπλη υπεράσπιση της πατρίδας κ. Γιάννης Μάτσης εκ Παλαιχωρίου καταγόμενος, ξάδελφος του Ήρωα της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση, γεννηθείς 7.1.1943 που είχε καταταγεί πρώτη φορά στην Εθνική Φρουρά το 1964 και πολέμησε στην Κερύνεια το 1974:
Οπλοπολυβολητής του λόγου του με οπλοπολυβόλο ΗΚ-11 των 7,62χλστ.
ΣΗΜΕΡΑ σε επιτυχείς βολές και αντιαρματικού RPG-7 40χλστ. στο Πεδίο Βολής Ξυντούς.


από Λάζαρος Μαύρος.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά