Το σποτ της ΝΔ για τον Καμμένο & την πώληση όπλων στη Σ.Αραβία video

Η ΝΔ επιστρατεύει και σποτάκι ενόψει της σκληρής μάχης στη Βουλή για τον Π.Καμμένο και την επίμαχη πώληση όπλων στη Σ. Αραβία.
Πριν από λίγο δημοσιοποιήθηκε από την Πειραιώς το σποτάκι που αφορά στην υπόθεση Καμμένου και με τίτλο « γιατί συνεχίζει ο Τσίπρας να καλύπτει τον Καμμένο;»
Το σποτάκι περιλαμβάνει ηχητικά από τα τηλεοπτικά δελτία και  πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εξηγεί συνοπτικά την ιστορία της πώλησης των όπλων στη Σαουδική Αραβία και για πιο πράγμα ελέγχεται ο υπουργός “Αμυνας.
Στο σποτ περιλαμβάνονται και δηλώσεις του ιδίου του Υπουργού Καμμένου σε σχέση με την διακρατική συμφωνία, τον μεσάζοντα κλπ
.

the
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά