Κάλεσμα για στήριξη σε Υπολοχαγό και Αρχιλοχία - Υπόθεση hotspotH Επιτροπή Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot απευθύνει κάλεσμα για τη στήριξη υπολοχαγου κσι αρχιλοχία :


Έλληνες,
Ψηλά το κεφάλι.
Μην υποστέλλετε τις Σημαίες.
Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 9 πμ οδηγούνται στο στρατοδικείο ένας Υπολοχαγός και ένας Αρχιλοχίας που αρνήθηκαν να γίνει υπηρέτης των παράνομων μεταναστών στα hot spot. Αυτό που έπρεπε να κάνουν όλοι οι Στρατιωτικοί.
Θα είμαστε ΟΛΟΙ έξω από από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης (δίπλα στο Γ'ΣΣ) με Ελληνικές σημαίες για να βροντοφωνάξουμε:...
" Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν υποχρέωση να υπηρετούν το Έθνος και τον Λαό και όχι τους παράνομους".-------


Στις 30 Νοεμβρίου δικάζονται ο Υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης και ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης, γιατί αρνήθηκαν να γίνουν υπηρέτες των παράνομων μεταναστών.
Είναι καθήκον μας να διαμαρτυρηθούμε όλοι στις 9 πμ έξω από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά