Έρμαιο της «Κοινωνικής Ευαισθησίας Καμμένου η Τρίπολη (Κ.Ε.Ν.)»…!
Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος Πολιτικός Μηχανικός   Τρίπολη 23-11-2017
Σε παλαιότερη παρέμβαση μου είχα επισημάνει τον κίνδυνο, να απομακρυνθεί και να σταματήσει  την λειτουργία του το Κ.Ε.Ν. (κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων) Τρίπολης. Ύστερα από επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Βλάσση, ο κύριος Καμμένος απάντησε παραπέμποντας μας στο «γενικό σχεδιασμό αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και στην κοινωνική ευαισθησία του».
Έρμαιο λοιπόν η Τρίπολη και η Αρκαδία μας στις ¨ορέξεις¨  του κ. Υπουργού.
Οι πολιτικές απαντήσεις που αντικαθιστούν τα ¨θα¨ με την υποτιθέμενη κοινωνική ευαισθησία, δυστυχώς εξακολουθούν να παραπέμπουν σε άλλες εποχές…
Η πόλη της Τρίπολης, όντας δομημένη υπό συγκεκριμένες ανάγκες και καταστάσεις, δεν μπορεί να θεωρείται από τον κ. Καμμένο όμηρος της κοινωνικής  ευαισθησίας του. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνει για μια ακόμη φορά τον οπορτουνιστικό χαρακτήρα που αντιμετωπίζει του πολίτες.
Ξεκάθαρες απαντήσεις, δίνουν ξεκάθαρες λύσεις, δείχνοντας την αναπτυξιακή στόχευση του κάθε τόπου.
Καμία λοιπόν μεταβολή του Κ.Ε.Ν. Τρίπολης δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. 
Στο σημείο αυτό δράττοντας την ευκαιρία του θέματος, θα ζητήσω για μια ακόμη φορά, θέτοντας όλους τους φορείς προ των ευθυνών τους (επιμελητήρια, συλλόγους, θεσμικούς φορείς) την μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου της Τρίπολης σε αεροδρόμιο κοινής χρήσης μεταξύ Πολεμικής και Πολιτικής Αεροπορίας (για εμπορικούς και τουριστικούς σκοπούς). Όπως άλλωστε είχε υπογραφεί στις 16-9-2014 από τους τότε Υπουργούς  Εθνικής Άμυνας κ. Δ. Αβραμόπουλο και  Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μ. Χρυσοχοϊδη.  

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά