Αθώος ο ένας αξιωματικός - Αναβολή για τον δεύτερο στο στρατοδικείο Θεσσαλονίκης
Αθωωτική ήταν η απόφαση για τον έναν εκ των δύο αξιωματικών του ελληνικού στρατού που πέρασαν στρατοδικείο με την κατηγορία της άρνησης εκτέλεσης διαταγής επειδή δεν ήθελαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δομές φιλοξενίας προσφύγων στη Θεσσαλονίκη.
Αθώος κρίθηκε από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο Μιλτιάδης Τοκατλίδης ενώ αναβολή για τις 6 Φεβρουαρίου πήρε η δική του Ευάγγελου Φώτη.
Ο δεύτερος επίσης έχει ήδη περάσει πειθαρχικό ενώ εκκρεμεί ΕΔΕ εις βάρος του επειδή μίλησε στα ΜΜΕ και εξέδωσε ανακοινώσεις στα social media.
Από το πρωί έξω από το στρατοδικείο βρέθηκαν μέλη και στελέχη του ΕΠΑΜ τα οποία και μετά τη αθωωτική απόφαση μιλούσαν για δικαίωση των αξιωματικών και για νομικό δεδικασμένο που μπορεί να φέρει και άλλες παρόμοιες αντιδράσεις από στρατιωτικούς που δεν επιθυμούν να υπηρετήσουν στις δομές φιλοξενίας προσφύγων
thessnews
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά